Maitohorsma

Maitohorsma on monivuotinen, rotevakasvuinen ruoho. Purppuranpunaiset kukat ovat tähkämäisessä kukinnossa ja lehdet kapeat sekä pitkät. Runsas kukinta ajoittuu heinä–elokuulle. Kasvin korkeus on 50–150 cm. Maitohorsma suosii typpipitoista maata ja se viihtyy mm. valoisissa kangasmetsissä, lehdoissa, jyrkänteillä, kivikoissa, hakkuualueilla, pientareilla ja joutomaalla. Maavarsien avulla se tekee laajoja kasvustoja ja siemenet leviävät tuulen mukana.

Maitohorsman torjunta: Kitkentä. Rikkakasvien luonnonmukaiseen torjuntaan istuttamattomilla alueilla voit käyttää Cooper BIO NWS Rikkahävitettä.

 

Lehtohorsma

Lehtohorsma on monivuotinen ruoho, joka kasvaa noin 30–70 cm korkeaksi. Se on tanakkavartinen ja kapealehtinen, vaaleanpunaiset pienet kukinnot ovat yksittäin latvassa. Kukinta ajoittuu heinä–elokuulle. Lehtohorsma viihtyy mm. puutarhoissa, lehdoissa, hakkuualueilla, metsänreunoissa, ojissa ja tienvarsilla. Siemenet leviävät tuulen mukana.

Lehtohorsman torjunta:Kitkentä. Rikkakasvien luonnonmukaiseen torjuntaan istuttamattomilla alueilla voit käyttää Cooper BIO NWS Rikkahävitettä.

 

 

Tuotteet pihan hoitoon

 

Jälleenmyyjät

Cooper-tuotteita saat hyvinvarustetuista puutarhatarvikkeita myyvistä liikkeistä!


Käytä torjunta-aineita turvallisesti.
Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Berner Oy
Hitsaajankatu 24
00810 Helsinki

info@berner.fi

Kuluttajapalvelu: +358 20 791 00

Muita Bernerin sivustoja:
greencare.fi
berner.fi