Kirjopillike

Kirjopillike on yksivuotinen noin 20–80 cm korkea ruoho. Huulimaiset kukat ovat vaaleankeltaiset ja niiden alahuulessa on sinipunainen laikku. Kukinnoissa on useita kukkia, joiden verholehdet ovat piikkimäiset. Lehdet ovat karheat. Kukinta ajoittuu heinä–syyskuulle. Kirjopillike viihtyy mm. puutarhoissa, viljelyksillä, joutomaalla, maakasoissa ja tienvarsilla.

Se leviää siemenistä. Kirjopillike on myös hyvä perhoskasvi.

Kirjopillikkeen torjunta: Kitkentä. Rikkakasvien luonnonmukaiseen torjuntaan istuttamattomilla alueilla voit käyttää Cooper BIO NWS Rikkahävitettä.

 

Peltopillike

Peltopillike on yksivuotinen noin 20–50 cm korkea ruoho, joka muistuttaa kirjopillikettä. Kukat ovat huulimaiset ja vaaleanpunaiset tai kellanvalkoiset. Kukinnoissa on useita kukkia, joiden verholehdet ovat piikkimäiset. Kukinta ajoittuu heinä–syyskuulle. Lehdet ovat karheat ja varsi karvainen. Peltopillike viihtyy mm. puutarhoissa, viljelyksillä, joutomailla, tienvarsilla, maakasoissa, merenrannoilla ja hakkuualueilla. Se leviää siemenistä. Peltopillike on hyvä perhoskasvi.

Peltopillikkeen torjunta: Kitkentä. Rikkakasvien luonnonmukaiseen torjuntaan istuttamattomilla alueilla voit käyttää Cooper BIO NWS Rikkahävitettä.

 

Tuotteet pihan hoitoon

 

Jälleenmyyjät

Cooper-tuotteita saat hyvinvarustetuista puutarhatarvikkeita myyvistä liikkeistä!


Käytä torjunta-aineita turvallisesti.
Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Berner Oy
Hitsaajankatu 24
00810 Helsinki

info@berner.fi

Kuluttajapalvelu: +358 20 791 00

Muita Bernerin sivustoja:
greencare.fi
berner.fi