Mantelikoisa

Mantelikoisa on aikuisena noin 7–9 mm pitkä ja siipien kärkiväli on 15–20 mm. Sävyltään se on harmaanruskea ja siinä on vaaleampia ja tummempia raitoja. Toukat ovat vaaleita, kellertäviä tai punertavia niiden ruokavaliosta riippuen. Ne viihtyvät lämpimässä. Niitä esiintyy mm. pähkinöiden ja kuivattujen hedelmien yhteydessä.

Mantelikoisan torjunta:
Saastuneet elintarvikkeet hävitetään ja elintarvikkeiden säilytyspaikat imuroidaan sekä pidetään siisteinä. Toukkien ja perhosten esiintymispaikat sumutetaan Cooper Aerosolilla. Käsittely uusitaan tarvittaessa.

Kaakaokoisa

Kaakao- ja mantelikoisa muistuttavat toinen toisiaan. Kaakaokoisan siiven kärkien väli on noin 1,5 cm. Etusiivet ovat lyijynharmaat ja niiden siksak-kuviot ovat epäselvät ja ruskeanharmaat, tyvenpuoleinen poikkijuova on suora. Toukat ovat 12 mm pitkiä ja niiden selkäpuolella on mustat pisteet karvojen tyvessä. Sen ravintoa ovat mm. pähkinät ja kaakaopavut.

Kaakaokoisan torjunta: Saastuneet elintarvikkeet hävitetään ja elintarvikkeiden säilytyspaikat imuroidaan sekä pidetään siisteinä. Toukkien ja perhosten esiintymispaikat sumutetaan Cooper Aerosolilla. Käsittely uusitaan tarvittaessa.

 

Tuotteet elintarviketuholaisten torjuntaan

 

Jälleenmyyjät

Cooper-tuotteita saat hyvinvarustetuista puutarhatarvikkeita myyvistä liikkeistä!


Käytä torjunta-aineita turvallisesti.
Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Berner Oy
Hitsaajankatu 24
00810 Helsinki

info@berner.fi

Kuluttajapalvelu: +358 20 791 00

Muita Bernerin sivustoja:
greencare.fi
berner.fi