Cooper kevytmurske, Cooper Hiekoitussepeli ja Cooper STOP-hiekoituskivi

Kolme tehokasta tuotetta hiekoitukseen!

Cooper Kevytmurske 10 l ja 25 l
Kulkuväylien talvihiekoitukseen tarkoitettu murske. Kevyt ja monikäyttöinen kotimaisesta savesta valmistettu luonnontuote (Leca). Tuote on kevyt, 25 litraa painaa alle 10 kg. Raekoko 3-8 mm. Murskattu kevythiekka sopii myös puutarhan maanparannusaineeksi, sillä se antaa kasvumullalle ilmavuutta ja keveyttä.

25 l riittää noin 100 m2


Cooper Hiekoitussepeli 10 kg

Teiden, katujen ja piha-alueiden hiekoittamiseen tarkoitettua murskattua kiveä Raekoko 3-6 mm. Kuivattu – ei jäädy. Kahvasäkki on kätevä kantaa.

10 kg riittää noin 30-40 m2


Cooper STOP -hiekoituskivi 15 kg

Varmaa pitoa ja turvallisuutta jäisille kulkuväylille. Sopii erityisesti pakkaskelin teräsjäälle. Cooper STOP-hiekoituskivi on erittäin kovaa OKTO-kiviainesta (lujuusluokka 1), jolloin se ei murene jalankulkijoiden tai ajoneuvojen painosta. Särmikkään muotonsa ansiosta tuotteen pito jäällä on erinomainen ja siksi se on myös erittäin riittoisa. Tuotteen levittäminen tasaisesti on helppoa, koska tuote on kuivaa ja tasalaatuista (2-6 mm). Tuotteessa on vain vähän pölyä, koska se on pesuseulottu. Cooper STOP-hiekoituskivi on kotimainen kierrätystuote ja siksi vähentää luonnon kiviainesten käyttöä. Tuotteen käyttö ei aiheuta ympäristö tai terveyshaittoja pitkäaikaisessakaan käytössä. Tuotteen voi myös kerätä talteen ja käyttää uudelleen.

15 kg riittää noin 100-125 m2

Muut tuotteet pihan hoitoon


Käytä torjunta-aineita turvallisesti.
Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Berner Oy
Hitsaajankatu 24
00810 Helsinki

info@berner.fi

Kuluttajapalvelu: +358 20 791 00

Muita Bernerin sivustoja:
greencare.fi
berner.fi