Cooper BIO Kevätruiskute R

Cooper BIO Kevätruiskute on kasviöljypohjainen kevätruiskute, jonka tehoaine on rapsiöljy. (pitoisuus rapsiöljy 819 g/L) Cooper BIO Kevätruiskute torjuu tuhohyönteiset ennakkoon puutarhasta. Sopii lehtikirvojen, omenakempin ja hedelmäpuupunkin talvehtimisasteiden torjuntaan hedelmäpuista, marjapensaista sekä koristepuista ja -pensaista. 

Käyttöajankohta on varhain keväällä, puiden ja pensaiden silmujen puhkeamisen aikaan, yleensä huhtikuussa. Valmiste levitetään ruiskulla. Tuote on erittäin riittoisa. Sekoita 250 ml tiivistettä 8 litraan vettä (3,2% liuos), ruiskutat sillä 2–8 puuta.

Valmisteen käyttöväkevyys on 3-4%. Silmujen alkaessa turvota käyttömäärä on 300-400 ml/10L vettä. Kun silmut alkavat avautua, mutta eivät ole vielä hiirenkorvalla, käyttömäärä on 100ml/10L eli 1% liuos. Puiden ja pensaiden oksat ja rungot suihkutetaan joka puolelta märiksi ruiskulla.
Huom! Kasvit ruiskutetaan tyynellä säällä yli 7°C lämpötilassa. Ei saa ruiskuttaa silmujen avautumisen aikaan yöpakkasen uhatessa, koska jäätyvä neste voi vahingoittaa silmuja. Ikivihreitä kasveja ei saa ruiskuttaa.  

Pakkauskoko: 1 l 

Käytä biosideja ja kasvinsuojeluaineita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Käyttöturvallisuustiedote »

Puutarhan ja pihan hoito


Käytä torjunta-aineita turvallisesti.
Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Berner Oy
Hitsaajankatu 24
00810 Helsinki

info@berner.fi

Kuluttajapalvelu: +358 20 791 00

Muita Bernerin sivustoja:
greencare.fi
berner.fi